Saturday, July 20, 2024
HomeCovid-19Viktig om korona!

Viktig om korona!

Muslimsk Dialognettverk (MDN) er en dialog- og paraplyorganisasjon som representerer over 30.000 muslimer gjennom 17 medlemsmoskeer. MDN har på sitt møte tidligere i dag vurdert dagens situasjon relatert til den økende smitten i samfunnet. Moskeene i MDN som er i Oslo-området vil gjøre sitt ytterste for å bidra i den sosiale nedstengingen. Øvrige moskeer i resten av landet følger lokale retningslinjer.

🏠 Hold dere hjemme
🧼 Vask hendene med såpe
😷 Bruk munnbind
✋🏼 Hold avstand (1-2m)
❗Husk at i Oslo forbys alle sosiale samlinger utenfor private hjem.

Nå er folk slitne, litt lei av langvarige tiltak, men likevel står mange frivillige på. Vi ønsker å takke alle de frivillige i alle 🕌moskeer og andre frivillige organisasjoner som har stått på for å tilrettelegge. Vi må fortsette å ta vår del av ansvaret.

  • Se våre populære videoer på flere språk: Link
  • Nasjonale regler: Link
  • Tiltak for Oslo fra 6.11.20:  Link

Popularno

Praktična uputstva vezana za smrt

8. NAMAZ korak po korak – Džuma namaz

NAMAZ – Kratke sure IZGOVOR (Transkripcija)

Translate »