Sunday, January 24, 2021
Home Covid-19 Viktig om korona!

Viktig om korona!

Muslimsk Dialognettverk (MDN) er en dialog- og paraplyorganisasjon som representerer over 30.000 muslimer gjennom 17 medlemsmoskeer. MDN har på sitt møte tidligere i dag vurdert dagens situasjon relatert til den økende smitten i samfunnet. Moskeene i MDN som er i Oslo-området vil gjøre sitt ytterste for å bidra i den sosiale nedstengingen. Øvrige moskeer i resten av landet følger lokale retningslinjer.

🏠 Hold dere hjemme
🧼 Vask hendene med såpe
😷 Bruk munnbind
✋🏼 Hold avstand (1-2m)
❗Husk at i Oslo forbys alle sosiale samlinger utenfor private hjem.

Nå er folk slitne, litt lei av langvarige tiltak, men likevel står mange frivillige på. Vi ønsker å takke alle de frivillige i alle 🕌moskeer og andre frivillige organisasjoner som har stått på for å tilrettelegge. Vi må fortsette å ta vår del av ansvaret.

  • Se våre populære videoer på flere språk: Link
  • Nasjonale regler: Link
  • Tiltak for Oslo fra 6.11.20:  Link

Popularno

Norveška premijerka čestitala Dan državnosti (VIDEO)

Preuzmite godišnju vaktiju za Norvešku (2021.)

DŽENAZA I UKOP – petak, 27.11. TUNE KIRKEGÅRD u 11.00 sati